ღೋ✽❤✽ღೋ═════════ღೋ✽❤✽ღೋ
ƸӜƷ░░░░░WELCOMEƸӜƷ
ღೋ✽❤✽ღೋ═════════ღೋ✽❤✽ღೋ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Σπιτικό κολλαγόνο! Η συνταγή που οι εταιρίες παραγωγής, δεν θέλουν να γνωρίζεις!

Το κολλαγόνο βρίσκεται στις αρθρώσεις, τα οστά, το δέρμα, τα μαλλιά και σχεδόν παντού. Είναι το είδος της πρωτεΐνης που βοηθά  να κρατηθεί  η δομή του σώματος και  δίνει στο δέρμα μας τη δυνατότητα να κινηθεί, να τεντώσει και να ανακάμψει. Μοιάζει με κολλώδη ουσία, κάτι σαν ζελές…
Είναι αυτό που ευθύνεται για να είναι το σώμα μας  ΔΥΝΑΤΟ και ΝΕΟ!
Μην τρελαίνεστε και ξοδεύετε τόσα χρήματα για την αγορά του… έτσι κι’αλλιώς, όπως πολλοί γιατροί υποστηρίζουν, αυτό που πουλάνε στο εμπόριο, λόγω σύστασης, δεν αφομοιώνεται καλά απ’τον οργανισμό, ενα πολύ μεγάλο ποσοστό καταστρέφεται στην πέψη και αποβάλλεται…

Μάθε λοιπόν τον ποιο φυσικό και οικονομικό τρόπο να το φτιάχνεις μόνος σου… στο σπίτι σου… και στην καλύτερη, υγιεινότερη και αφομοιώσιμη μορφή του…

~~Για να ξέρεις… Η κατανάλωση ζωμού οστών σε σούπες ή στα μαγειρευτά φαγητά, είναι ένας τρόπος για να πάρουμε το κολλαγόνο στο σώμα μας. ο Ζωμός των οστών είναι πλούσιος σε γλυκοζαμίνη, που βοηθά στην οικοδόμηση των αρθρώσεων και είναι ικανή  στην αναζωογόνηση του σώματός μας. Βοηθά να ενυδατωθεί το ξηρό δέρμα… βοηθά την υποστήριξη των συνδέσμων μας κρατώντας τους εύπλαστους, χωρίς να έχει καμία σημασία η ηλικία μας. Όταν καταναλώνουμε ζωμό των οστών, πλούσιο σε γλυκοζαμινογλυκάνες, παίρνουμε άφθονο κολλαγόνο στην πιο αφομοιώσιμη μορφή…


✿✽✿ Παρασκευή σπιτικού κολλαγόνου! ✿✽✿
`’·.¸ ¸.·’´`’·.¸ ¸.·’´`’·.¸ ¸.·’´`’·.¸ ¸.·’´`’·.¸ ¸.·’´`’·.¸ ¸.·’´`’·.¸ ¸.·’´

.•✿Συστατικά:
Ζητήστε από τον χασάπη σας μοσχαρίσια κόκκαλα με το μεδούλι τους τα οποία θα σας κόψει σε κομμάτια, (οι περισσότεροι τα δίνουν δωρεάν.)
Εναλλακτικά μπορείτε να ζητήσετε χοιρινά ποδαράκια τα οποία πουλιούνται για μαγείρεμα.
Νερό
Σέλινο
Κρεμμύδια
Σκόρδο
Μηλόξυδο
.•✿Οδηγίες:
Τοποθετήστε τα μοσχαρίσια κόκκαλα στην κατσαρόλα και προσθέστε αρκετό νερό ώσπου να τα καλύψει .
Προσθέστε περίπου 1/4 - 1/2 φλιτζάνι μηλόξυδο και τα λαχανικά. Όταν πάρει βράση ξαφρίστε και αφήστε να σιγοβράζουν για 8 ώρες, αν χρειαστεί συμπληρώστε με ζεστό νερό έτσι ώστε στο τέλος του  βρασμού να έχει απομείνει το 1/3 του υγρού. Σουρώστε τον ζωμό κα αφήστε τον να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν τον βάλετε στο  ψυγείο όπου και συντηρείτε για 10 ημέρες. Αν κάνετε μεγάλη ποσότητα μπορείτε να την χωρίσετε σε μικρότερα δοχεία τα οποία θα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη.
.•✿Χρήση.
Υιοθετήστε την συνήθεια να πίνετε ένα  φλιτζάνι ζεστό ζωμό πριν το κυρίως γεύμα , και βέβαια προσθέστε το σε όλα τα μαγειρευτά φαγητά σας… αντί για ζωμό του εμπορίου.
~~Επίσης… Όταν δεν υπάρχει βιταμίνη C στο σώμα δεν μπορεί να παραχθεί κολλαγόνο. 
ΟΠΟΤΕ η κατανάλωση του παραπάνω κολλαγόνου σε συνδυασμό με την καθημερινή κατανάλωση 1 με 2 πορτοκαλιών ή 4 με 5 μανταρίνια ή 2 ακτινιδίων την ημέρα εως τις 16.00 το απόγευμα… αποτελεί τα μυστικά συστατικά του ελιξιρίου νεότητας! 
Δεν αστειεύομαι καθόλου!!!
Ακολουθήστε την όλη συμβουλή…και σύντομα το σώμα σας, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ… θα ευγνωμονεί εσάς… και εσείς, εμένα!

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σας ......Συγχαρητήρια.....!!!!!!!!! φοβερά ολα τα διατροφικα σας Μυστικά....Ααχολουμαι με την διατροφή....και μου αρεσε πολυ και ο τροπος παρασκευης που περιγραφεται.....!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια ....τα Μυστικα σας.....!!!!!!!Μπραβο σας....!!!!!! Συγχαρητήρια....!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή