ღೋ✽❤✽ღೋ═════════ღೋ✽❤✽ღೋ
ƸӜƷ░░░░░WELCOMEƸӜƷ
ღೋ✽❤✽ღೋ═════════ღೋ✽❤✽ღೋ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΟΠΛΟ της φύσης ενάντια στην κυτταρίτιδα και το ανεπιθύμητο σωματικό βάρος!

✿¸•*`*•.¸ƸӜƷΛιώστε την κυτταρίτιδα.

Ερχεται το καλοκαίρι, φίλοι μου... και πρέπει σιγά-σιγά να προετοιμαζόμαστε
για τις παραλίες... Μην αγχώνεστε, έχουμε χρόνο! Αν κάνετε το παρακάτω κάθε μέρα, 
θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα και αποτελεσματικά μπορείτε ν'απαλλαγείτε απο τα κιλά του χειμώνα... και προπάντων χωρίς κόπο! 
✿ Γνωρίζατε πως ο λιναρόσπορος είναι το όπλο της φύσης ενάντια στην κυτταρίτιδα και το ανεπιθύμητο σωματικό βάρος? 
Η πλούσια περιεκτικότητα του σε φυτικές ίνες, Ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυτοοιστρογόνα υποστηρίζει την λειτουργιά του εντέρου, διεγείρει τον μεταβολισμό, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και ρυθμίζει τα επίπεδα του ζαχάρου και της χοληστερόλης στο αίμα.
Ετοιμάστε λοιπόν το παρακάτω θρεπτικό ρόφημα και επωφεληθείτε από την δύναμη του να λιώνει το σωματικό λίπος και την κυτταρίτιδα.... μέρα με τη μέρα!

Χρήση:
Το βράδυ πριν κοιμηθείτε σε ένα λίτρο βραστό νερό προσθέστε 3 κουταλιές λιναρόσπορο ,ανακατέψτε, σκεπαστέ το και αφήστε το να σταθεί όλη νύχτα.
Το πρωί σουρώστε το υγρό το οποίο θα έχει αποκτήσει πυκνότητα με μια ζελατινώδη υφή και καταναλώστε ένα φλιτζανάκι του καφέ 3-4 φορές κατά την διάρκεια της μέρας πριν το φαγητό. 
Φροντίστε να παρασκευάζετε κάθε βράδυ φρέσκο για να επωφεληθείτε από τα ενεργά συστατικά του στο έπακρο . Και ιδανικά προσθέστε μια κουταλιά λιναρόσπορο στην σαλάτα σας ώστε να προσλάβετε τις φυτικές ίνες του σπόρου.  

Μόνο συνέπεια χρειάζεστε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου